byrå rensning

Såg i mitt förra inlägg att ja skrivit att Milo fått 36 nya pyjamaser, lite fel skulle bara va 3 haha! Undra hur 6:an kom dit egentligen? Idag har jag rensat hans byrå med kläder, snacka om att han har mkt och dessutom massa kläder som inte ens blivit använda. Så nu hamnade det som är oanvänt och för litet i en ikea kasse i garderoben så det sparas till nästa barn :) När jag väl blivit av med min stora tvätthög lär väl ännu mer hamna där i.

Idag ska det komma en och fixa med elen och golvvärmen. Jag hatar verkligen och vänta och alltid ska de säga "kommer mellan 10 och 2" de kan väl bestämam en ungefärlig tid iaf? han kommer säkert inte alls eller så blir han väl inte ens klar idag. Tror mamma och syster ska komma och fika idag med, de blir trevligt! :)
Nu kom han äntligen, så nu får jag slita mig härifrån..
Ha de bra alla!

trött!

Äntligen är julen över så skönt och slippa åka runt över allt.
Blir ju endel resor när man ska runt till släkten, och mkt saker som man ska ha med till Milo och ännu mer man får med sig hem. Nästa jul blir roligare när han kan öppna själv och förstår vad de innebär lite bättre.
Har vart fullt upp hela helgen också va det ju mellandags rea med den kan man ju inte missa! Blev 36 pyjamaser till Milo, en dammsugare och en ny TV. Inte helt fel faktiskt :)

Efter allt stök och bök och farande har det nog blivit för mkt för min lille pojk, han är lite orolig men skiit trött mitt i natten men kan inte komma till ro ändå :( Jag vet inte om han är överstimulerad eller har mardrömmar. Lite synd om han, men i natt har iaf vart lite bättre så hoppas de går över helt i natt.

Uss -19 ute enligt datorn o iphonen, va ska man hitta på då?
Är ju inte så lockande och gå ut men en promenad kan ju behövas, blir nog en ridtur för mig ikväll med.

Ha de bra alla i kylan!

tur att vi är i mullsjö!

Det va verkligen tur att vi är i mullsjö idag när de va strömavbrott i hela nässjö, hade ju vart trist o sitta hemma o glo utan tv eller dator! Vad beroende man blir av att ha dem sakerna, undra vad man gjorde förr när de inte fanns?
Även om man inte sitter där eller kollar så är dem på hela dagarna, tror inte de är bara jag som tycker de är skönt o ha i bakgrunden när man diskar eller städar.

Jag är dålig på o uppdatera men ibland blir de inte tillfälle helt enkelt men nu passar perfekt medan jag lagar mat, Johan spelar ps o Milo ligger o sover. Även att de inte skett på några dagar så har jag ganska så många läsare de är kul :)
Idag ska jag laga piroger men champinjoner, paprika, ost o lök i ska bli smaskens.
O imorgon är det helg igen, såå skönt!
bäst att återgå till köttfärsen innan den bränns vid.. ha de bra alla!


julbord

Idag ska vi på julbord i eksjö, ska bli sååå gott! Milo ska få hänga med också hoppas han är lugn o snäll pojk. Fast de brukar inte vara några problem så går nog bra idag med :)
Bara han vill vara lite i vagnen o inte i knäet hela tiden. Det är synd att han inte är lite större så han kan sitta i barnstol, de hade vart smidigt när man är iväg o ska äta.

Och imorgon ska min stackars plutt till bvc och få sprutor, de gör ont i hela mig bara jag tänker på det.
Som tur är slutar pappa tidigt så han får hänga med oss, skönt att Johan jobbar in fredag o kommer tidigt så man får lite mer tid o göra saker. Tiden springer iväg på kvällarna.

På måndag ska vi till Mullsjö och va kattvakter en vecka, undra hur många gånger jag kommer gå vilse? =) haha
Ska se om man kan passa på o åka in till stan i köpa lite julklappar då med. När jag för en gång skulle kommer ha bil. En hel vecka är inte illa, annars är de bara nån dag och ytterst sällan jag får ha den :)

Nu blirde lite kaffe medans Milo sover, sen ta en promenad innan det är dax o göra sig iordning :)
Ha de bra i snön allihopa!

3 månader!

Igår "fyllde" Milo 3 månader, så stor pojk! <3
Han är såå söt pratar, gör höga skrik och skrattar som tusan.
Ibland när han ska äta eller sova vägrar han för han vill hellre skratta o prata, man kan inte annat än le åt han min pluttis även om man blir lite frustrerad :) haha

I natt drömde jag att jag va i Ullared och shoppade massa roligt och utanför skit snygga skor och 2 par jeans. När drömmen var som bäst vaknade ju självklart Milo :( Hoppas den fortsätter i natt igen :P

Alla drömmar har ju en betydelse, undra vad min betydde? Att jag ska få shoppa nya saker eller kläder kanske?
Inte så troligt men jag hoppas :)
18 dagar kvar till julafton, jag längtar de är ju så mysigt!

I lördags va jag ute och red en sväng, har fortfarande träningsvärk. Har ju bara vart ute och skrittat några gånger innan. Slutade ju i maj utifall något skulle hända så nu känns de i ljumskarna :P Så får nog ut nån gång i veckan iaf så man håller igång :)
Mamma fick fota lite till min annons för Aladdin han är till salu/bytes.
lägger ut några som blev bra :)







Idag ska jag tvätta, ta nån promenad och sen bara gosa med lillen <3
Blev lite hoppigt inlägg men har inte hunnit va inne så mkt i helgen.
Ha de bra alla i snön!

Fredagsmys och mössan!



En sån mössa var de ja menad typ. Men jag hittar inga här och beställa från kina känns ju osmidigt.
歩くたびに揺れるポンポンが超Cute♪
ピンと立ったおミミ付で
かぶるだけでネコちゃんに大変身★ ??
Man fattar ju inte va de står på deras hemsida :)


Idag sluta Johan redan vid tolv, så skönt att han kommer hem tidigt. Så idag blir det fredagsmys med julmust & ostbågar :P Vi ska testa o göra egna mozarella sticks och lökringar och fritera nuggets ska bli gött me lite flöt faktiskt :) haha Ett glas vitt till det med kanske, köpte ju en flaska för 1 månad sen typ står fortfarande oöppnad..

Våran box gick sönder i onsdags med, så nu är vi utan tv igen :( deppigt!! O jag som börjar få riktig abstinens, har inte sett våra bästa år på 2 månader! jag som följde det varje dag, känns konstigt o nu blir de väl inte några månader till :( Tur att bonde går på tv4 play iaf o pensionärs jävlar med är ju fantastiskt roligt :) hehe

Nu vaknar Milo så vi ska busa lite o fixa i eftermiddag blir de fika med Veronica. :) Nice!
Ha de bra i kylan allihopa!

dagens i-landsproblem!

Ja vill ha en mössa, jag vet precis hur den ser ut men jag hittar den inte nånstans.
Inte i nån affär eller på internet jag blir galen! En pälsmössa med små öron uppe på..
Va gör man? Jag vill verkligen ha!!! :(

RSS 2.0