slö dag

Idag var tanken att jag o Milo skulle kikat lite på rean och fikat, men de regnade ju så kändes inte alls lockande att gå ner till stan.  Så vi har byggt lego hela morgonen så nu när han sover passar jag på o leka lite med nya mobilen. Fattar typ inget så Johan får nog hjälpa mig när han kommer hem :) hihi

Det känns sååå fruktansvärt skönt att innom 3 månader så kommer vi att flytta, till en 4:a som är dubbelt så stor som den vi har nu. Jag längtar sååå, ska bli underbart och väldigt kul att få köpa lite nya möbler =) hihi
Har redan en lång lista på saker jag behöver, ska bara lycka övertala Johan till allt med =)

då var julen över

Äntligen! Eller vad man ska säga? Innan jul längtar man som sjutton men efter att ha firat i 3 dagar är man rätt trött på det, förutom Milo som blir lika glad varje gång han får en julklapp :)
I fredags hade vi uppesittarkväll här med min mamma, pappa och syster de va kul. Vi åt lite baguette och gröt sen blev det chips o dipp. Tyvärr var det ju ingen av oss som vann nått på bingot även om det va nära ett par gånger.
Och i lördags morgon kom Johans mamma, Uffe och syskon med respektive och vi åt brunch, och spelade julklappsspelet. Jag fick ett par vantar man kan använda till iphonen, potatispress, vispskål och halkskydd till badkar och till Milo & Elina kom tomten, så de fick massa julklappar.
På eftermiddagen skulle vi åka ut till mina föräldrar men då startade ju naturligtvis inte bilen så min morfar fick komma o hjälpa till och starta med starkablar. Johan måste missat o stänga nån dörr helt så nån lampa stått på o laddat ur batteriet för nu funkar den toppen igen.  Blev lite middag tillslut med mina föräldrar, syster och mormor & morfar samt julklapps utdelning. I söndags julklappsspel igen med min släkt men då fick jag bara en flaska glögg, jag som inte ens gillar glögg :D Och igår var vi i forserum och firade lite med Johans pappa, hans fru och hennes föräldrar. De känns skönt nu att de är över så man kan slappna av o njuta. Milo fick massa kläder, ryggsäck och leksaker i julklapp. Får se om jag kan lägga upp nån bild i veckan. Hans bästa julklapp var duplot som är sååå kul o hälla ut och plocka isär :)



Och här har vi jul Bella :)


liten uppdatering

Flera kvällar har jag försökt uppdatera vid mobilen men de har vägrat funka. Verkar som de vart strul med appen lr nått. Så nu får det bli ett vanligt ist.

Förra veckan skrev jag att de var spännande saker på gång. Då flyttade lilla Cazanova hem till oss och Ustima flyttade. Och sen på lördagen kom systers nya häst Aia. Får lägga upp bilder på dem en annan gång jag har dem i mobilen.

Idag har jag o Milo slått in lite julklappar, men han vill gärna öppna dem igen! hehe Så än lär de nog inte hamna under granen :) Just nu så sover han så jag passar på o koka knäck, ska fixa disken o lite lunch till oss sen med. Känns lite halv stressigt idag, måste städa, hämta brödet jag beställt, fixa stallet sen ikväll blir det uppesittarkväll med mina pojkar, mamma, pappa o ev. syster? Hoppas man vinner nått för en gång skull!!! =)

Nu måste jag sätta lite fart, god jul allesammans!!

Min önskelista

Topp 4 på min önskelista, skulle jag fortsätta så hade den blivit alldeles för lång =)

1.a en Mercedes E63 amg, såå jävla snygg =)


2.a en Prestige S1


3.a ett svart Micklem multibridle


4.a En ipad =)

Galen!!

Fan jag blir galen skulle gå in på kommunens hemsida o tacka ja till Milos dagis plats. Men där va de nått fel så gick inte tacka ja så efter ringt runt till 10 pers och hälften inte ens svarar eller går och få tag på så tillslut fick jag tag på den ansvariga men då va hon inte på plats så hon kunde hjälpa mig. Så nu får jag ringa på måndag igen, stooooor SUCK!!!!

Nu sover han iaf o jag ska fixa disken och göra mig iordning. Ska nog göra lite tacos till middag med så det är klart innan Johan kommer hem. Jag tänkte jag ska smita idag så fort han kommer, spännande saker på G ikväll :) hihi

funderar på..

Jag funderar på o börja skriva igen, vad tycker ni?
Va ju ett tag sen sist jag skrev men ändå så har jag läsare. Märkligt! =)

RSS 2.0