Måndag :)

Milo sover nu så jag passar på att slöa lite här, hoppas Johan kommer hem snart från jobbet så vi kan grilla lite till middag :) Idag ska jag skicka iväg en sadel med bussgods får se hur de funkar. Typiskt att jag sålde den dagen innan Aladdin kom hem igen. Men lika bra det, va ju inte den bästa.  Nu är han ute på annons igen, har vart några intresserade men inga direkt seriösa. Ska ta lite nya bilder och nån film idag så jag kan göra en mer rättvis annons, han är mkt finare nu än i våras.

Jag vill ha ett eget hus NUUUU, vi har hittat det perfekta för oss men på lite fel håll. Men man måste ju tänka på Milo med, inte så kul för han o bo långt från alla sina vänner när han blir större och man får skjutsa och hämta överallt varje dag. Men jag är så sugen på det, de hade blivit riktigt nice! Har ett annat med som jag är sugen på, ska nog be J ringa o se om de är nån visning snart som man kan gå på. Det ligger lite bättre till, men är ju bara ett hus. Men i några år kan de ju funka tills man hittat en gård i det området vi vill bo.

Nästa vecka åke vi till falsterbo, hur ska det gå och campa med M? Ska bli skönt o komam iväg lite :)
Jag tycker inte om o va här riktigt sen jag såg den där äckliga råttan som bor i garaget :(

Säljes Globus Crincle Dressyrsadel

Jätte fin och välvårdad Globus Crincle 17,5" bomvidd 36 (ungefär som prestigens 34 i storlek). En sadel med djupsits som är mjuk och skön att rida i. Inköpt -09 med 3 års garanti, sparsamt använd.
Pris. 8000 :-





God morgon!

Uss vilken natt regnet har slått mot fönsterna. Idag känner man inte direkt för att gå ut. Som tur är har de vart här och fixat vårat internet så nu funkar de & boxern igen. Jag undrar vad man gjorde förr när de inte fanns?
Jag måste åka och handla tills imorgon med när j kommer hem från jobbet.
Vi va på Bvc igår med Milo, han ligger lite under kurvan på längd och vikt men de gör inget. Nästan gång han ska dit är  dagar efter han fyllt 1. Då blir de vaccination igen, stackarn tur att han inte vet vad som väntar :)
Nu ska vi äta lite frukost sen mysa och leka tills pappi kommer hem. En riktig slö dag, sen blir det stallet för mig.
va på bolaget igår o köpte lite bubbel så jag o min man kan ha en liten mys kväll :) hihih

liten uppdatering.

Oj! Va längesen det var jag skrev. De har hänt massa senaste tiden, Milo har blivit 9 månader, han kan säga mamma, pappa, lampa, titta & där. Vi har fått två föl och min syster har tagit studenten. På onsdag fyller Johan 25 så då blir dewt lite kalas och på lördag ska vi fira min moster som fyllt 50.
Jag vill så gärna ha ett eget hus, jag är såå trött på att bo här. Helst en gård på landet men dom är ju så fruktansvärt dyra. Man vill ju kunna göra annat än bara bo med.
Snart slutar J, de har inget o göra på jobbet så han kommer hem tidigt. Så bäst att jag gör lite nytta innan dess :)

RSS 2.0