slapp eftermiddag

Mille han leker med sina bilar, Collin ligger o sover så gott här jämte mig i soffan. Snart dax och börja med middagen tills mannen kommer hem. Får nog bli ungsbakad falukorv och makaroner idag, skönt med sån smidig mat som "lagar" sig själv o man bara behöver hålla koll på tiden :) Lite senare ska vi åka o kolla på en syskonvagn, verkar den bra och får plats i bilen så kommer vi nog köpa den. Så håll tummarna allihopa!!

Idag har vart en riktigt slapp dag, sånna gillar vi! Speciellt när man lagt sig alldeles för sent och vaknat alldeles för tidigt =)

9 dagar

Idag är lillebror 9 dagar gammal, egentligen skulle han ju inte komma förens imorgon. Men han fick bråttom ut, först var jag osäker på om vi ens behövde åka in. Det kändes inte riktigt som förlossningsvärkar. Men vid halv 8 fick Johan väcka Milo så de kunde äta frukost. Egentligen så tyckte jag han kunde fått sova men de va lika bra o väcka han ändå. Tur vi gjorde det för vid 8 började jag få så starka värkar så jag insåg att det var dags att åka. På vägen in till eksjö släppte vi av Mille i stallet hos min syster. Så vi var inne i eksjö kvart i 9 och sen var lilleman ute tjugo i 10. Han ville verkligen inte vänta. Men det var ju tur det så jag slapp gå över denna gången :)

Nu har jag o Mille ätit frukost, så jag sitter och kollar på när han badar. Funderar på vad vi ska hitta på idag?
Ska åka och hämta en tröja om en stund, sen får det väl bli leka lite ute innan det är dags för lunch och att sova middag :)
Vad ska ni andra hitta på för skoj?

Alltid är det nått..

Efter vart friska typ en månad var det dax igen, upptäckte i onsdags eftermiddag att han hade ögoninflamation. Som "tur" va sist när han hade i december så skrev läkaren ut 54 st till mig, lite fler än jag behövde. Men skönt nu slapp jag åka bort för att få ett utskrivet, vart bara för Johan och hämta ut. Och igår fick jag magkatarr, hoppas verkligen de bara är nått tillfälligt!! Att det inte kommer fortsätta efter bebisen kommit :( Är vi inte bättre på måndag så får jag väl ringa sjukan igen.

Igår flyttade Blossom med, så jag tror jag har en liten ledsen häst i hagen idag som saknar sin mamma. Så nu kommer hon väl gå från att vara näst högst i rang till lägst.

Idag är det exakt två veckor kvar tills bebisen är beräknad att komma, än har jag inte packat nån BB väska. Tänker varje kväll att jag ska göra det men sen går det över till "jag gör det imån". Har äntligen hittat en vagga med, men den fanns ju självklart i mullsjö och dit ska vi inte på ett bra tag. Det är ju tyvärr inte "på vägen" heller, världens omväg om Johan ska åka förbi där efter jobbet. Men jag hoppas det löser sig ändå för jag vill verkligen ha den :)
Annars får jag väl leta efter en billig spjälsäng, för snart måste vi iaf ha en :)
Mille skulle fått en riktig säng nu tills hans syskon kommer, men det blir tills han fyller ist. Lagom att nästa får ta över hans spjälsäng då.

Nått annat jag längtar väldigt mkt efter är ett eget hus, så trist att alla ska va såå dyra. Och de som är billiga ligger ju på helt fel ställe lr så har gårdarna för lite mark. Suck!! Men nån gång måste ju det perfekta stället för oss dyka upp också :)

Va ska ni där ute hitta på för skoj i helgen?
Vi skulle haft tacokväll egentligen med ett par vänner men de fick jag ställa in :( Här hemma hos oss blir det bara slappa och vila så man kanske piggnar till fort igen...

Torsdag

Igår va Veronica, Madde, Emme och Louise här och fikade, självklart Emmy & Lex med. Mysigt och träffas en sväng, blir ju inte så jätte ofta längre då V är ledig och alla andra jobbar. Idag ska vi ta en runda på stan med, och kika lite.
Hoppas regnet håller sig borta!! :)

Imorgon blir det taco kväll med Mia, Alex & Ankis familjer. Ska bli najs :)

Här om dagen fyndade jag en jätte fin bärsele för 50 kr, vet dock inte hur mkt jag kommer använda den. Men blir väl ner till tvättstugan iaf när man ska släpa ner två barn och stor tvättkorg. Tror vi kommer använda den lite när man är ute i stalet eller typ på a6 och sånt. Får se, har aldrig känt innan att jag behövt en till Milo men nu kändes det som det kunde vara bra och ha kanske.
Har hittat en jätte fin vagga med som vi ska köpa :) Behöver bara madrass med och spjälsängsskydd med. Men det är ju smidigt och fixa.

Två veckor kvar till beräknat, kanske börjar bli dax och packa väskan? =) Eller vad tycker ni? :)


Äntligen är han här!

Som sagt, äntligen är ett litet efterlängtat föl här. Blev en liten fux hingst. Är han inte söt??



Zemlan gick över tiden lite drygt en månad, han föddes igår kväll 23.15 så han är inte ens ett dygn på bilden.
Tur att vi människor blir igångsatta efter två veckor, jag hade aldrig orkat en månad extra!! :)

Just nu sitter jag här i min ensamhet och äter varma mackor, väntar på att man och barn ska komma hem.
Har haft en skön dag ute i solen i frödinge, hoppas på bra väder imorgon med då ska jag passa på och sola lite.
Mille ska va hos farmor så tänkte jag skulle passa på o njuta lite av lugnet, han är mer vild än tam :P haha

Hoppas ni andra där ute med har haft en bra helg!!

hästavdelning på biltema?

Var visst ett tag sen jag skrev, igen! Men vem har tid och sitta vid datorn med en busig & lite trotsig pojk?
Nu är det ju super härligt väder med, hoppas det kan hålla i sig!

Läste på nätet att biltema ska skaffa hästavdelning? Om det stämmer så kan man ju nästan tänka sig att åka dit :) hihi Fast det blir väl bara basutbudet, eller stallinredning kanske? Ska bli spännande och se.

Nu är det 23 dagar kvar tills det är beräknat att bebisen kommer, hoppas det blir lite tidigare iaf.
Än så länge har jag inte fått några bristningar :) Fick ju inga alls med Mille så börjar bli lite orolig att jag ska få nu, hoppas inte!


Den här lille söta pojken har jag sovandes jämte mig nu, hans snarkande gör mig lite sömnig med.
Men snart kommer mannen hem, så jag ska fixa lite mat tills dess. Här har vi inte tid och vila, har en överraskning till honom med. Han kommer bli såå glad :) hihi
Efter maten blir det stallet som vanligt, känns rätt skönt faktiskt att inte ha en häst som måste motioneras nu i denna värmen :)


23:e maj blir min pärla 1 år :)

Bäst att sätta lite fart, innan jag fastnar här helt :)
Ha de bra i det härliga vädret!!

RSS 2.0