måndag

Helgerna går så otroligt fort, i fredags va vi i vetlanda o shoppade, i lördags va min släkt här på lite kalas. Sen va jag o mamma ute och red på Loppan & Semlan. Igår var en hel dag i stallet, Milo låg i vagnen o sov när vi andra fikade sen red jag o Janni ut på Elvis & Aladdin och på kvällen red jag o mamma Loppan & Semlan igen. De va kul :)

Loocini 2 år

(bild från förra året, nu är Loppan 3 år)

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på? Ikväll ska vi iaf ut och rida. De blir nice!



ny bilstol :)

Igår fick Mille en ny bilstol, vi valde mellan en britax och maxi cosi. Fick bli den sist nämnda den passade bäst i våran bil. BMW´s 5-serie är stora och rymliga innuti och gjorde för vuxna människor ska sitta bekvämt och bra men då de satsar mycket mer på komfort än andra och har skurna säten m.m så satt inte britaxen alls bra i vår bil. Maxi cosin passade perfekt, de var dessutom den som de rekomenderade för oss på babyproffsen i Jönköping och Vetlanda. Så den var ett självklart val för oss, den är lite snyggare med om jag får säga det själv :)



Vi köpte även några nya kaffemuggar, en sparbössa och strumpor till Milo.
Egentligen är Vetlanda min och Veronica shopping stad, men de va helt okej och ha med Johan dit också fast blev ingen runda på stan för oss :)

Idag kommer släkten på lite kalas. Ska bli trevligt så nu får jag ta tag i bakandet så jag hinner göra mig iordning också :) hihi

nya ljud

Milo har börjat härma ljud, när vi busar ibland så brukar jag låta "chockad/överraskad" så nu har han börjat göra så med. När han leker, när han bara ligger och pratar, när han skrattar ist för skrattljud såå söt :)
Kul att han tar efter lite.
Han verkar ha beslutsångest över var han ska sova med, varannan natt i sin o varannan i våran.

Hela helgen har vart full av kalas, jobbigt man blir så trött av att bara sitta still o äta massa.
Vi kollade även på Percy Jacksson filmen, den va typ som harry potter o alla andra sånna filmer. Så inte så jätte bra, till helgen blir det due date jag längtar redan :)

Idag kommer Madde & Fadi o fikar så nu ska jag passa på o röja lite medans M sover. Kanske ta en kort promenad i solen innan :)


dålig..

Igår när Johan kom hem från jobbet tror jag han tog med sig mjökstockning :/ De började göra lite ont precis innan han kom, jag skulle åkt och ridit men jag hade så ont i bröstet så jag åkte bara och hämtade vetekudden och tog en snabb kopp kaffe. Väl ute hos mamma och pappa fick jag feberfrossa så min snälla pappa fick köra hem mig och Johan köra tillbaka han då jag inte vågade köra. Sen blev det ibumetin och nerbäddat i soffan, idag mår jag iaf bättre. Inte så febrig och ont i bröstet bara. Så imorgon räknar jag med och va helt återställd, om det inte blir som sist då M va en vecka och jag fick mjölkstockning 2 gg på 3 dagar.. Men hoppas verkligen inte!
Jag tröstar mig iaf med att vi ska åka till Vetlanda imorgon o kolla på ny bilstol till Mille han behöver en ny nu. Och jag kanske kan hitta sånna taights jag vill ha på gina *Hoppas* för i de skit affärerna vi har här fanns de ju inte :D
Om inte kanske vi hinner en snabbis på stan i jkpg när vi ändå åker till Mullsjö på kalas på lördag. Det blir kalas hela den dagen först i mullsjö för J´s pappa sen här för min mormor. Tur att vi ska åka längst på morgonen så man kommer hem snabbt och smidigt på kvällen så tråkigt och åka när de är mörkt och så långt.

Så snart kommer Johan hem och hjälper mig med Mille då ja har svårt och bära han, jag ska fixa ett kort och ram som present till min mormor med tänkte jag de kommer hon bli glad för :)
Hade egentligen planerat och rida med men jag får hoppa det idag med, hoppas jag mår bra imorgon så jag orkar.



Min älskade pojk, kärleken till han är obeskrivlig!

lunch

Milo sover och jag har fastnat här, blir väldigt lätt så. När han vaknat tänkte jag koka en liten potatis som han ska få som lunch. Blir hans första, ska bli spännande o se vad han tycker. Han har fått gröt och fruktpuré nu ett tag, har även börjat lite med välling på kvällen och de går faktiskt bra. Såå skönt, fast han gillar inte riktigt nappflaskan så efter en stund får man byta ut den mot en "pipmugg" eller vad det heter. Men han lär väl sig såsmåningom.

Nu tjatas det innefrån sovrummet så får väl ta min lille skrutt, övrigt blir det en lugn dag kanske en promenad för oss och en ridtur för mig ikväll. Skönt och få lite egen tid :)


Äntligen vårväder!

Så många som läser, men ingen kommenterar? Va tråkiga ni är!!

Först vaknade M halv 7, de kändes som jag skulle dö men han somnade om och vaknade kvart i 9 igen.
Skönt med lite sovmorgon han har vart lite orolig i natt, måste va inför sprutorna på fredag :D haha
Tur han inte vet vad som väntar, bara jag som är nervös inför dom.. Så mesig är ja haha :)

Hur skönt är det inte och vakna då när man ser att de är sol ute? Då blir man genast mycket lyckligare så idag får det bli en långpromenad i eftermiddag, kanske ut och rida om de smälter bort lite is. Igår hade det hunnit frysa på igen när jag kom ut, så fick bli lite gos ist.

Nu har jag ätit frukost, så nu ska jag busa lite med Milo sen får han vila lite och jag träna och försöka komma på vad vi mer ska hitta på idag :)

arg!!

Uss va arg jag blir på folk som är jätte intresserade och sen bara skiter i och höra av sig. Hur svårt är det och säga att man ångrat sig? SUCK!!!
Jaja, kanske va tur hon va väl inte så seriös som det först verkade.

Jag är såå shopping sugen, men har inga pengar till det. Nästa månad blir bättre när jag får lite mer så jag kan få shoppa lite :) hihi
Jag önskar att jag var rik och bortskämd de finns så mkt saker jag vill ha :/ Eller jag är väl ganska bortskämd J brukar köpa det ja pekar på o vill ha, men lite mer hade ändå inte vart fel :) hihi

Idag ska jag ha trevliga vänner på fika besök, sen blir de nog en sväng ut och rida också hoppas bara Johan slipper jobba över :)

5 månader

I lördags blev min älskling 5 månader, vart tar tiden vägen?



Och idag har söta, underbara Veronica beräknat BF, spännande undra när bebisen tänkt titta ut? :)


Trist!

Så tråkigt att de snöar jag vill ha sommar :( Tråkigt att Johan kommer nog behöva jobba över både idag och imorgon.. :/

Idag blir det toast med fläskfile kantareller och brieost till middag, receptet har jag snott från Ilonas facebookgrupp "recept"
Snodde bilden och beskrivningen till det, såg så himla gott ut så ville dela med mig :)



Här kommer hon som kom på dettas beskrivning:

"det gjorde jag efter eget huvud ;) men hade chibatta bröd med olivolja o vitlök.. rosta i ugnen en stund, stek fläskfilé lägg på bröden, stek svampen krydda och häll på grädde och låt tjockna något lägg över fileérna en skiva brieost och in i ugnen en liten stund garnera med vad du vill... typ nåt sånt gjorde jag ;) lycka till"

Lät sååå gott, fast jag ska byta ut kantarellerna mot champinjoner :)


Ha en trevlig fredag allihop!

RSS 2.0