Snart helg!! :)

Snart är de helg, äntligen!! Såå skönt, imorgon ska Johans kompis Magnus komma så då vet i sjutton va jag ska hitta på? Blir nog ta nått glas vin o slöa :) Men på lördag ska jag till Emma och äta o dricka lite, ska bli riktigt kul :) För övrigt blir de nog ganska så lugnt, jag och mamma ska passa på o rida Loppan & Zemlan ihop. Jag va ute med Loppan igår, de gick bra ska bli kul nu när snön o isen försvinner så jag kan testa galoppera :) hihi
Idag ska jag och Milo nog bara va hemma, sen ska jag ut och rida Aladdin en sväng ikväll :)
Igår va skönt när jag hade bilen hemma så jag kunde åka ut o fixa allt på dagen, hem och laga mat sen tillbaka och ta in hästarna och rida. Synd att de inte blir så ofta bara :(

Här är ett par öhängen jag säljer, kanske nån som är sugen?
Tuffa och moderna örhängen med döskalle, oanvända 40 kr :)


onsdag

Uss denna morgonen började inte så bra, stackars M ramlade ner från sängen. Men det gick bra som tur va! :( Dessutom har stackarn vart förkyld som över gick till falsk krupp. Nu är han äntligen bättre, hoppas han verkligen inte får det igen. Idag har vi bilen för en gång skull så vi ska åka ut till stallet nu på förmiddagen och fixa lite sen in till Ekjsö och kika lite på stan, va evigheter sen ja va där.. ska bli kul :) Får nog bli en ridtur med om mamma eller Janni kan passa Milo lite, är ju underbart väder :)

äntligen helg!!

Äntligen helg men både jag och Milo är sjuka. Stackarn han har vaknat säkert tusen ggr i natt för han har svårt och andas, hostar. Jobbigt när de sitter i halsen och man inte kan hjälpa han :( Han vill inte äta heller, de enda som går ner är gröt o joggi får han vanlig mat så bara gråter han.. Funderar på och stavmixa potatis men de blir som klister :/ frågan är om de river lite i halsen ändå?? Tur att han lite o ta av i sånna här lägen. Detta är hans första sjukdom, förutom tredagars feber så vi har haft tur att han klarat sig så länge ändå.

Idag är det våffeldagen så vi ska äta våfflor sen hemma hos mamma och pappa när jag ändå ska ut och rida :) mömms!! och imorgon blir det 50 års fest, men blir väl tidig hemgång för oss om Mille inte mår bättre :( Annars får de blir lugnt, film, godis och viiin för på måndag börjar vi på diet. Nu ska fläsket bort :D haha

Ha en bra helg alla!!

lång dag

Uss känns som detta kommer bli en lång dag, Milo har vart täppt i näsan och haft svårt o sova så för min del har det bara blivit två timmar sömn.. Han verkar lite rinnig i näsan, men ja hoppas de bara är tillfälligt och slutar under dagen. Jag antar han blev smittad på kalaset i söndags de är enda gången vi träffat nån sjuk de senaste. Hoppas bara inte lilla Emmy blir sjuk nu :/ Hade vart trist och smittat henne :( De blir inte träffa några sjuka mer, jag orkar inte ha en trött o lessen pojk. Idag skulle vi gått till min mormor & morfar och hälsat på, hoppas de blir varmt och inte blåser idag då. Annars får de väl bli att stanna hemma. Tror min syrra skulle komma hit med? Johan ska stanna kvar i stan och träffa en kompis efter jobbet, så jag och Mille blir ensamma. Tror ja ska gå o lägga mig tidigt idag då ifall de blir en vaken natt igen.

Igår testade jag och göra örhängen, de blev faktiskt bra. Men inte riktigt min stil så jag ska göra några andra. De va faktiskt kul =) Här kommer en bild på dem..

 


runda på stan

Efter lunch ska jag och Milo träffa Anki, Isac & Nova för en runda på stan. Jag ska egentligen inte ha nått, men man kan ju "råka" hitta nått ändå :D hehe Sen blir de väl de vanliga, laga mat & åka till stallet. Vill slinga mitt hår med, hoppas vi hinner det ikväll. Vill inte hålla på för sent med det :/

Igår va jag och hälsade på Veronica & Emmy, så söt liten tjej :) Jag kan inte komma ihåg att M har vart så liten, hennes lår va som hans smalben. Han brukar va liten, då de vi brukar umgås med barn är lite äldre men nu va de han som fick va den stora pojken. Och han kändes verkligen jätte stor när man såg den lilla pluttan :) Om två veckor blir han 7 månader. Var har tiden tagit vägen? I Juli har jag vart hemma från jobbet i 1 år, de känns som de va längre men ändå som de va igår. Va ska man göra med sitt liv? Jag vill göra nått kul men ändå tjäna massa pengar :)

barnkalas

Idag har Milo vart på sitt första barnkalas, han tyckte det var kul o spännande. Av Milo fick Isac en leksaks iphone, Milo har också fått en då han alltid försöker leka me min iphone :) hihi

Nu ligger båda pojkarna och sover o jag försöker hitta nån bra sida man kan beställa smyckesdelar på.. Men får väl fortsätta leta hittar ingen jag fastnat för. De flesta har samma saker, jag vill ha lite häftigare grejer :) Nån som vet nån bra?

vill inte...

Jag tycker inte om att vakna klockan halv 6, då är man ju helt död.  Fast M lägger ju sig 7-8 så kanske inte är så konstigt han är pigg då? Han har ju hunnit avverka sina sömntimmar tills dess.. Tänk när man va 18 och kunde sova till ett utan problem, det är en dröm nu :) haha Fast på den tiden hade man ju andra bekymmer som är skönt och slippa nu!! Skönt och vakna till sol iaf, får nog bli en långpromenad senare idag och förhoppningsvis har det hunnit tina av ordentligt på ridbanan tills ikväll när jag och mamma ska rida. Är nån sugen på o hänga med på promenad, hör av er :) Nu ska jag väl fördriva tiden lite innan vi ska äta frukost, kanske busa med Mille så han blir trött och vill sova så jag kan lägga mig lite till :)

första helgen utan kalas

Helgen som var, va första helgen på länge utan att vi va på nått kalas. I fredags va vi ute i stallet, sen fastnade vi allihopa inne hos mamma & pappa vid tvn, så blev nästan bara lägga oss när vi kom hem. Och i lördags var jag på tjejfest hos Lotta i jkpg, det var jätte kul! Lite lekar, melodifestivalen, och tjöt. Hoppas de blir av nån gång snart igen, då ska jag minsann dricka och då hoppas ja vi kanske kan gå ut me =) Igår var vi hos mamma och pappa igen, Johan o Milo va inne och höll på o ladda ner spel till hans playstation och jag va ute och red. Loppan och Zemlan var jätte duktiga. Loppan har vägrat gå framåt eller backat när man ridit en liten bit, antingen för det är jobbigt, protest eller bara lathet? Förra gången hade jag spö så jag kunde säga till henne ordentligt men igår glömde jag det men de gick kanon utan hon var så duktig och till o med lyssnade på skänkeln för trav :) Blir skönt sen när snön smält så man kan rida på hela ridbanan och börja med galopp sen med.

Till nått helt annat, Milos andra tand är på väg upp :) Har försökt få en bild på dom men han vill inte visa så jag o Johan får väl hjälpas åt o fota dem. Idag ska min syster komma och sola? ska passa på då med när hon kan passa Milo. Övrigt händer nog inte så mkt, stallet sen när Johan kommer hem.
Nu får våren ta och komma, tråkigt me allt slask!

Suck!!!

Milo är överallt och plockar playstationet, gardinerna, vitrinskåpet.. De är kul att han kryper o kan springa runt i sin gåstol men va jobbigt de är ändå o ha koll heeela tiden nästan så man saknar när han bara låg still på samma ställe :D Idag va ju härligt väder iaf, passar perfekt jag och mamma ska rida Loppan & Zemlan senare. Skönt och slippa snö då. Ska ta en runda på Aladdin med igår ju gick ju inte rida, han tror att han är allergisk mot snö/regn... Så larvig är han. Sen ikväll blir det mys och imorgon tjejfest i jkpg, ska bli kul :)
Får se om man orkar sig ut på en promenad eller om vi hittar på nått inne, baka nått kanske? Jag är lite fika sugen :)

Nya frisyren

Här kommer bild på nya frissan, lite ovant me så här kort :)



Milo va helt chockad när ja kom hem :) hihih

klipp & färg

Nu är man ny klippt och sitter med färg i håret, Johan har gjort slingor i mitt hår... Får se hur resultatet blir, om man vågar visa sig ute eller om de får bli köpa toning imorgon :) haha Hoppas på det sista!!

lugn och ro!

Äntligen lite lugnt, M sover efter att ha sprungit runt i sin lekstol överallt och plockat i allt. Middagen står i ugnen och jag kan räkna ner tills ja ska klippa mig och få ännu mer lugn o ro, 1,5 timme kvar :) hihihi

Blää de kommer ännu mer snö de räcker nu, vart tog det härliga vårvädret vägen? Hoppas de bestämmer sig för o komma tillbaka imorgon när jag ska ut och rida, hade tänkt jag skulle ut med båda. Aladdin tror ju inte han tål snö så lär ju inte bli så poppis men hoppas Loppan är på hugget då iaf :)

onsdag

Idag vaknade Milo 6.20 de är inte mänskligt att gå upp så tidigt, han har iaf inte vart vaken så mkt i natt kan man ju glädja sig åt. Så nu sover han lite igen innan de är dags för oss o äta frukost.
Egentligen skulle jag åkt till Veronica idag men så blir det inte, pappa och Johan skulle åkt ihop till jobbet men sen blev han flyttad till gränna o jobba så då gick det inte ändå.. Sååå typiskt!! :(
Nått roligt är iaf att jag ska klippa mig ikväll, de ska bli kort. Inte super kort men kort för mig ungefär till axlarna tror jag, har ju till skulderbladen slutar nu så de kommer kännas annorlunda :) hihi Funderar även på om jag vågar låta Johan slinga mitt hår? Jag orkar inte vänta tills helgen är bara en dag ju men jag hatar och vänta allt ska hända direkt! :)
Idag får nog bli en lugn dag iaf, jag måste tvätta känns som vi inte har något rent. En promenad i solen med kanske och njuta lite....

eskimå?


lite fika :)

Idag kommer Malin bort på lite fika, ska bli trevligt!
Tur att jag har en bit kladdkaka och grädde kvar sen igår så ja slipper baka :) hihi


första tanden

Milo har fått sin första tand, den vänstra framtanden i underkäken. det har sett ut ganska länge som de har vart på väg och nu är den äntligen här :) Och idag blir lille plutten även ett halvår, tiden går såå fort!!

Ikväll blir det vin och kolla på melodifestivalen, kul! :)

seg dag

Idag fick jag ställa klockan för vi hade läkartid på BVC vid 9.45, sängen va så skön när klockan ringde och Milo bara fortsatte sova så va inget lockande alls o gå upp idag. De gick kanon där, han ligger ett streck över kurvan och de tyckte han va jätte duktig. Känns skönt! Mindre skönt är min självspricka i tummen den gör as ont när man ska göra saker. Iphonen gillar nog inte sprickan heller för han strejkar emellanåt när ja försöker trycka där den är :( Jag är så rastlös och uttråkad finns typ inget o göra eller jo tvätta och städa men de är inte lockande.. Tråkigt o bara sitta inne men jag känner inte för o ta en promenad till själv finns inga bra rundor och gå heller.. Hoppas de går fort till Johan kommer hem så jag kan börja med maten sen åka och rida Loppan en sväng :) Sen måste vi handla med, inte kul men äta bör man... USS stackars mej vilka problem jag har :)


duktig pojk

Milo är så duktig han försöker sätta sig upp själv, fast han kommer bara halvvägs.
Han sitter längre stunder utan att man behöver hålla i, fast man vill ju ha lite mjukt runt omkring ifall han inte orkar.
Och han har börjat "krypa" bakåt eller va man ska kalla det.
Känns inte som det var alls längesen han bara låg helt still och inte ens kunde vända håll o sånt. Nu sitter han i sin lekstol o håller på med "chockadljudet" och skrattar. Skönt att han kan roa sig själv lite :)
Nu ska jag fixa disken och frukost, får se sen om dagen har nått spännande och erbjuda :D

RSS 2.0