mörk eller ljus?

Jag måste verkligen göra nått med mitt hår, frågan är ska jag färga det mörkt eller ljust?


lill-lördag

Och jag sitter här med en kopp kaffe och en bit kladdkaka, inte helt fel med lite fika. Jag har äntligen kommit på varför de två senaste kladdkakorna blivit misslyckade, man ska ju ha två ägg, inte ett... Typiskt mig!
Jag gjorde ju en igår, men den slängde jag.. Så tröst åt jag lite chips och gömde påsen för J men sen berättade jag de iaf :P hihih så sen när vi hade handlat gjorde jag en ny, med två ägg såklart som blev super god :)
Vad ska man hitta på idag? Milo sover så jag tänkte jag skulle träna lite, man kan ju inte äta massa gott bara.
Sen får de väl bli en lite längre promenad när han har vaknat, skönt o komma ut lite.

Jag längtar till helgen ska ev. träffa Emma, Jonna och Frida på fredag ska bli sååååå kul :) Sen på lördag ska vi shoppa lite *love it* Jag har till och med gjort en lista på vad vi behöver, men lär väl bli massa impuls saker som vanligt med :)  hihih

mardröm

Inatt drömde jag att Milo va jätte smal, bara skinn o ben nästan och han lärde sig gå. De va så hemskt den smala kroppen som försökte gå. Och jag tyckte de va konstigt att han inte lärt sig sitta helt själv eller krypa först.
Tur att de bara var en dröm, att han fortfarande va en liten knubbis när ja vaknade!!

För övrigt har natten vart väldigt bra, han har sovit i sin egen säng i omgångar. Så skönt! Hoppas de börjar vända nu igen, men de har ju bra och dåliga sömnperioder så hans dåliga kanske är över snart då? Hoppas,hoppas :)

Nu ska jag äta lite frukost, sen träna på crosstrainern, utan att bryta naglar idag.
Måste försöka lägga upp ett tränings schema med, eller ett mål iaf hur mkt och hur länge jag ska köra.
Så man blir redo för beachen och slipper hänga i vassen =) haha

Underskattat

Jag har verkligen underskattat träning med powertreck, jag trodde de skulle va as lätt. Efter att läst på nätet att en tjej tränade 20 min om dagen och gått ner massa i vikt så tänkte jag "20 min är ju inget" men fy fan! Visserligen har jag ingen kondis alls längre, och nu har J fixat bandet innuti så man inte behöva köra på de segaste hela tiden :)
Så nu är det bara och kämpa på, och hålla igång varje dag, måste ju bli smal till beachen :P haha

Ihelgen gjorde vi typ inget, Johans kompisar va och hälsade på en sväng i lördags. Annars har de vart lugnt, tråkigt när man inte har pengar. Shopping är en utmärkt sysselsättning när man har tråkigt, fast tyvärr håller inte sambon med om de :( Men till helgen ska jag iaf få shoppa igen och gud vad jag längtar!! =) hihi


Fredag!

Äntligen!! Denna veckan har gått fort, har haft massa trevligt fika besök dessutom. Ena dagen va Malin här en annan Peter och Linus & igår va Veronica. Då gjorde jag en misslyckad kladdkaka fast den gick ju o äta ändå :) haha
Jag har hittat en skit snygg blingbling lampa jag vill ha i vardagsrummet, den kostar bara 4000:-, så finns en ganska stor risk att jag inte får den :( Men J ska ju bli miljonär så ja får väl vänta tills dess o köpa den då. haha

Milo brukar få lite gröt ungefär två gånger om dagen, innan hamnade de mest utanför munnen o han klöktes upp de men nu gissar jag på att han får i sig lite av de iaf för hans fisar har börjat lukta, och inte lite heller! Man kan knappt va kvar :O BLÄÄÄ haha

Nu ska jag sätta lite fart tänkte ta en promenad sen göra hamburgare till J kommer hem från jobbet, så vi kan åka till eksjö en sväng o kika :)

Jag vill ha

En crosstrainer! Tråkigt att de ska va så dyra men J har mailat o försökt pruta lite :)
Hoppas,hoppas!!!!

Ska leta fram stegräknaren med, måste komma i form igen. Fast lär väl inte bli några 10.000 om dagen :)

Fika

Sitter och väntar på att Malin ska komma och fika. Ska bli kul blir inte så ofta vi ses ändå.
Så nu ska jag plocka fram muffins & lussekatter tills hon kommer :)

Vi har så mysigt på natten jag och min lille pojk, när han va mindre sov han i sin säng sen blev han lite sjuk och fick komma över till våran och nu har han bara blivit kvar där. Tanken är att han ska börja sova i sin igen. Det kommer bli så tråkigt o ensamt utan mitt lilla gos, men man sover tyvärr mkt bättre när man inte har han på armen.. :(

Jag funderar på o göra en ny tatuering, antingen på under armen eller skulderbladen. Vilket är snyggast?


shopping

Igår var jag rastlös och ville hitta på nått kul, så tillslut lyckades jag övertala Johan att vi skulle åka och köpa två hyllor till hallen. Nu är de på plats blev riktigt bra! Först verkade det som att de va slut, gud vad besviken jag hade blivit då.. Oftast när vi ska shoppa vet jag vad jag vill ha, så när de inte finns eller är slut blir jag ledsen och besviken så vi brukar få åka och tröst shoppa nått annat så jag ska bli glad igen :) konstigt att de kan göra allt bättre. Hihi
Jag älskar och shoppa, tyvärr blir det inte så ofta längre och när de väl blir av så köper jag bara till Milo.
Förr va jag och Veronica ute och shoppade jämt och överallt, det saknar jag och kunna göra men kanske vi kan sen när vi är miljonärer ;) haha

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, jag vill göra nått kul. Men vad?
Finns inte så mkt o göra i denna stan och vi har bara en fungerande bil. Såååå tråkigt!!

Funderar på o göra brieost paj idag, nån som testat om de är gott?

söndag

Min lilla plutt håller på o få två tänder så han har vart lite ledsen till och från några dagar. Inte ens åka vagnen har vart så bra, han har inte velat ligga ner. Så han fick testa sitta de tyckte han va mysigt o kunna se lite, så han får nog fortsätta att åka så :) Hoppas de dumma tänderna kommer snart med, tycker synd om han att ha ont..



Uss jag gillar inte söndagar, händer ju aldrig nått så vad ska man hitta på?

Lite mat

Igår skulle Milo fått lite ersättning på kvällen, jag har bara ammat han innan så nu tänkte jag se om han kunde sova lite bättre om han fick sånt. Men han har svårt för och äta om han är för trött vilket han var då såklart så han fick testa lite gröt ist :)
De va inte kul, smakade lite läskigt tror ja. Får bli lite ikväll igen innan läggdags hoppas han tycker lite bättre om de då :)


Pappa matar, inget roligt..


Inget kul o behöva äta..

Bvc besök för "matprat"

Att vakna vid fem och bli pigg och vilja prata är inte okej! Så nu ligger han i sitt gym o leker hoppas han blir trött och vill sova snart.  Känns iaf som jag skulle kunna somna ståendes.
Om 4 timmar ska vi va borta på BVC och prata mat, ska bli kul.
Känns som han börjar bli stor när det är dax för sånt, spännande och se vad han tycker om sin första mat dessutom.
Då blir det nog många foton :)

Nu verkar han iaf lugnat ner sig, va nog inte så kul o ligga i ett mörkt rum o leka.. Egentligen kanske jag inte skulle lagt han i gymmet men annars hade han väl bara luggit o tjatat. Det är ju dumt och uppmuntra han för mkt till o va vaken nu.
Får se om det blir en uppdatering sen ikväll med. God natt!

vintips?

Nån som vet nått gott vin som inte för för sött men passar till fläskfilé, champinjoner, rösti och gräddsås? Alltid kul och testa nya sorter :)

vill sova!!

Vaknade vid 6 idag o va tvungen o gå upp o byta blöja så jobbigt inte nog med de så blev han pigg o vill leka. Suck! Mamma vill ju sova :( Gå upp vid denna tiden är ju inte mänskligt! Så nu ligger han i sitt gym o leker o ja sitter här. Vad ska man hitta på? Äta frukost? Se på film? Tanken va ju att han skulle kunna somna om snart igen så jag kan vila lite till även att jag inte borde, får alltid huvudvärk när jag somnar om efter att blivit pigg..


Idag ska vi träffa lite vänner, ska bli sååå kul :) Ska även ta en promenad ner till stan sen o handla lite champinjoner till middagen. Också "fyller" Milo 4 månader, va tiden går fort! Min lilla men ändå stora pojk <3


snö

Jag hade egentligen tänkt gå ner till stan en sväng idag men tror jag skiter i det om det inte slutar snöa.
Hade tänkt ta en ridtur idag men får väl se vad klockan blir när Johan kommer hem, tråkigt när han slutar så sent..
Va ett tag sen jag va inne och skrev, ibland får man inte riktigt tid.

På nyår va vi i Mullsjö hos Charlotte o Tommy och firade med dem,våra barn, Magnus o Pauline. De blev lite tacos och spel, jag hade riktigt kul :) Hoppas de blir i år också..

Jag tycker det är så tråkigt med kompisar som man alltid säger "vi måste ses oftare" eller "ses snart" men det aldrig blir av. Även om man försöker och hör av sig så får man inget tillbaka. Så nu skiter jag i det, varför ska man försöka när man inte får nått tillbaka?

Nu ska jag fixa lite frukost och så. Ta de lugnt i snön!

RSS 2.0