Kan själv!

Milo är inne i en kan själv period man får abslout inte hjälpa honom. Det är kul o se hur han kämpar för att klara av saker.


Lite suddig bild men svårt o ta en bra när han bara ska busa :)

Min lilla stackare är sjuk med, tur att jag jobbar kvällarna nu så vi slipper vabba :)
Och jag börjar bli förkyld igen med hoppas det är falsk larm!!

På fredag gäller det, då börjar flytten! Milles rum ska tapetseras i veckan med och förhoppningsvis ska han fixa vardagsrummet tills jag fyller med. Hade vart en perfekt present :) Hihi
Han ska kolla på några matsalsmöbler med hoppas de är fina. Vill ju ha nya tills vi flyttar, eller ja jag vill ju ha massa nytt :D

Nu ska jag leka lite med Milo han försöker sno datorn hela tiden så är väl bäst att roa han en stund. :)

söndag

Då var jag här ingen, Milo sover & Johan är o fixar så han kan börja tapetsera i veckan. Jag skulle egentligen röja i köket, packa o fixa men har fastnat här som vanligt. Allt är roligare än o städa just nu.. Men får väl ta tag i röran innan M vaknar iaf.

Igår var vi och valde ut tapeterna till Milos rum, det kommer bli sååå snyggt när det är klart. Gud vad jag längtar :)
Har även kollat ut till vardagsrummet men de får vänta tills vi flyttat in iaf.
1 vecka kvar, sen är vi handskeryds bor, ska bli såå skönt o komma ifrån detta skit huset!

Idag blir en lugn dag ska till stallet sen när Johan kommer hem igen, mkt mer lät väl inte hända. kommer bli en riktigt slö dag :)
Får ju passa på imorgon jobbar jag kväll igen så då får man ju inte umgås nått med familjen :(

Bäst o sätta lite fart innan Mille vaknar igen, ha en fantastisk söndag allihop! :)

längtar!!

Gud vad jag längtar till nästa helg när vi flyttar, ska bli såå skönt =) Men mindre kul o packa o rensa alla saker.

Idag håller vi på o baka en kladdkaka med kokosbotten, har aldrig ätit det innan så blir spännande och se hur de smakar. Men lät väldigt gott! Sen blir det ut till stallet o fixa innan vi måste hem o fixa mat. Ska jobba med ikväll till 10, känns segt just nu men funkar när man väl är där.

Ha en bra dag allihopa!!

fullt upp

suck vad jag är trött, men de finns ingen tid och vila. Tänkte passa på att åka till stallet i eftermiddag när Mille ändå ska sova så jag kan få fixa allt i lugn o ro. Går inte så snabbt när han är med o ska hjälpa till :) Ska även hämta en snowracer som en skänkte bort hoppas de blir lite varmare snart så man kan vara ute och leka igen just nu känns det alldeles för kallt. Imorgon ska han till dagis igen så då ska jag passa på att packa och rensa lite här hemma inför flytten. Får se om han ska va ledsen när jag lämnar han då med, som tur är går det ju över fort iaf men man känner ju sig lite elak o lämna han då.

Nu får de bli lite lek, sen lunch för M så vi kan fixa alla ärenden och stallet. Måste ju hem i skaplig tid för o laga middag med innan jag börjar jobba.
Ha de bra i härliga solen!

shopping :)

Just nu ligger Milo i badet o Johan rakar sig o jag dricker kaffe o slöar lite innan det blir min tur att få gå in o göra mig iordning :) Idag ska vi in till jkpg för lite shopping, Mille ska få saker till sin nya spis o vi ska kolla på tapeter till nya lägenheten! finns hur mkt fint som helst, men vi är inte riktigt överrens, jag vill ha nån med mkt färg o J vill ha en med guld/silver i. Får se vem som har starkast vilja.. Jag ;) haha
Som det ser ut nu lutar det åt flytt 1 mars, hoppas!! Dansken ska bara kolla så de nya är kreditvärdiga så håll nu tummarna allihopa!
Vi ska även kolla på en bil till J som han kan ha o pendla i, så idag blir vi troligtvis med Golf med :D haha

Bäst jag sätter fart, det klagas här hemma. Ha en underbar dag i kylan allesammans! :)

RSS 2.0