Trist!

I lördags flyttade Aladdin till linköping, känns lite tråkigt. Jag ångrar mig lite man fäster sig vid dom, fast han har det bra och hon är nöjd med han så de känns bra iaf.

 

Nu på förmiddagen har mamma vart här och fikat och M sover nu så jag kan passa på att kolla mailen och sånt. Är inget höjdar väder idag så ser ut som de blir en inne dag, eller ja jag ska ju till stallet. Loppan va galen igår så hon ska få springa av sig lite idag med. Helgen har vart lugn bara hemma kväll, lite kalas och häst försäljning. Hoppas den som kommer har nått lite roligare att erbjuda :) hihi


torsdag :)

Förvånadsvärt hur många som läser, även att jag inte uppdaterat på ett tag. Jag blev fast här när jag skulle kolla upp massa nr till Johan, och Milo sover en stund till. Ska väl fixa frukost snart sen börja fundera på vad man ska hitta på idag, blir väl va ute i solen lite. Kanske torget i brist på annat o kika lite och trängas med alla andra barnvagnar och pensionärer. Dyker väl inte upp så mkt annat roligt?
Ikväll blir det iaf stallet och rida, idag får de bli med båda. Va ett tag sen Loppan fick gå så nu får ja väl ge mig ut lite med henne innan sommar vilan. :)


ullared!!

I lördags var jag mamma och janni i ullared. Såå kul, jag skulle kunna shoppa hur mkt som helst men de är väl tur att man har begränsat med pengar ändå. Annars hade de blivit en massa onödiga saker bara för att ha :D Men de blev iaf en ny lampa till vardags rummet, rosa blingbling skal till min iphone, lite kläder till M, några linnen till mig, lära gå vagn, bobby car, lite saker till naglarna, två tavlor, grimma till Loppan. Ett par snygga skor till M på scorett, de va mkt mer men jag har redan hunnit glömma allt nästan :) haha Nästa gång vi åker hoppas jag på att få se Morgan och Olaconny, dålig stil av dom att inte va där! De hade gjort nån restaurang uppe på nu med, men de va inget och ha såsen smakade fond, va nästan lite skolkök över det hela..
Iallafall så var det en lyckad dag!

Nu börjar snart våra bästa år så jag ska fixa lite kaffe tills dess :) hihi
Hoppas solen håller i sig så man kan ta en skön promenad sen :)

RSS 2.0