vill ha!

Ja vill ha de här tofflorna från bikbok, ser de inte gosiga ut?


O denna skulle inte sitta fel heller :D


Den bilen ingår i min önskelista till Johan tillsammans med en rosa blingbling ring och en chihuahua :)
tyvärr är de rätt kört med alla sakerna.. men nån gång kan ja ju alltid hoppas de slår in :P

Igår köpte vi saker så vi kan göra lussebullar o knäck i helgen, har hittat lite andra smidiga recept på julgodis med. Hoppas han vill göra dom med!
Det är även julskyltning i eksjö om de va nån som inte visste o kanske känner de vill gå..
Egentligen borde jag vika tvätt ist för att sitta här, men ändå så fastnar man alltid. Jag har iaf diskat o städat lite så kan känna mig duktig. Nu ska bara Milo vakna så vi kan ta en promenad sen ser ganska så skönt ut ändå när solen lyser han har det ju skönt i vagnen iaf mitt lilla gostroll.




shopping tips!

Vi va på julskyltning i jkpg igår, var ett tag sen jag va nere på stan och kikade. Det har öppnat några nya inredningsbutiker, nya klädaffärer såå nice! Men framförallt deichmann, en skoaffär de hade skit mkt snygga men ändå billiga skor. De mesta kostade runt 200-400 kr. Det är ju ingenting! Jag köpte ett par snygga vinterskor, får uppdatera med bild sen. Milo fick lite nya kläder med, svårt och inte köpa när man hittar snygga saker till han.
Lagerhaus finns ju nu med jag älskar den butiken, men igår va lite mkt folk för man skulle orka kolla så mkt men vi åker säkert in snart igen :)
Efter julskyltningen va vi hos Linda (Johans syster) på kalas de va trevligt och mkt god smörgåstårta. Jag är inte förtjust i det men de va väldigt god faktiskt! :)
Nu ska jag ta tag i disken här hemma och plocka iordning lite medans milo sover.
Ha en bra dag i kylan allihopa!

judefis

Skulle kommentera på Christines blogg.. och skulle verifiera de jag skrivit.. Och fick verifieringsordet "judefis" haha är det ens ett ord?


Milos bästa leksak

Är hans stall :D



Min lilla plutt, vad fort tiden går nästa helg är han tre månader! Han är så fin och underbara min älskade son, hur skulle jag klara mig utan han? Det räcker med och lämna bort han en liten stund så längtar jag ju ihjäl mig..

snökaos

Nu har jag inte haft tid att skriva på några dagar har vart fullt upp hela tiden...
Isöndags när vi skulle åka hem från mullsö va de världens snökaos vi fick köa 20 min för två lastbilar som satt fast. Inte kul men som tur va sov Milo hela tiden, en skrikande bebis i bilen är inte kul. O speciellt inte när man inte kan göra nått. Men han va duktig o sov :) Och igår kväll när vi va ute på promenad kändes de som man skulle blåsa bort så j*vla kallt om röven! Kul och kolla hur många som pyntat va några på andra sidan sjön. Men jag är den enda på hela våran gata som julpyntat o mitt åkte upp i fredags :) De flesta sätter väl upp till helgen, men orka vänta så länge. Jag har bara två gardiner kvar sen är jag klar. Men de är så tråkigt o stryka och jag får inte den där "tejpen" och fastna ordentligt men jag gör inte fel o ingen annan teknik funkar. Nån som är bra på det där?

I lördags va vi på kalas hos mamma och pappa. Där satt jag, pappa, min yngsta kusin Albin och Johan med Milo i knäet. När Milo fes så kollade Albin helt chockad på Johan, han trodde de va han så fantastiskt roligt :) De tog säkert två min innan han släppte blicken =) haha

Idag ska jag städa lite sen kommer Rickard på fika och senare Veronica och Tina. Ska bli trevligt :)

mysigt med snö

Igår satte vi på vinterdäcken, lagom tills dess kom snön. Vilken tajming jag tror den väntade på oss. Igår julpyntade jag med, ska se om jag kan lägga upp nån bild sen ikväll. Mysigt nu när snön kommit o man har stjärnor i fönster o sånt. Det blir mkt mer julstämning :) De fick bli en promenad sent igår o se om andra hade pyntat med men va dåligt med de, fast framförallt se hur de såg ut från utsidan.

Snart när milo vaknar ska vi ta en runda på stan, sen blir det kalas. Och förhoppningsvis kan ja låna med strykbrädan från mamma så jag kan fixa gardinerna :)  Kanske en ridtur idag med, de är nog glada och busiga nu när snön kommit, brukar alltid va så me mina pojkar :)

Måste beklaga mig lite med över hur dåligt indianjäveln skottar.. Man blir ju galen bara för han inte har nån bil som han behöver komma fram med så har vi det och vill inte ha den sönderslagen av snövallar, mm när de fryser till is.
Kanske ska ge han en handbok i snöskottning i julklapp?
Ha en bra lördag allihopa!

seg dag

Uss ja har inte kommit nånstans i dagsplaneringen. Suck! När man kollar ut genom fönstret försvinner lite av inspirationen.. På morgonen var jag taggad till tusen att gå ut o gå, jag skulle träna lite hemma. Men sen fastnade jag här nånstans mellan tanken och att göra det. Jag måste komma igång igen, annars komemr folk tro att vi ska ha barn snart igen.. Men mest för att må bra själv o känna mig nöjd. Får se om ja får tid sen till det.
Nu sover Milo och jag dricker kaffe o lyssnar på musik.. Synd bara att indianen ska hålla på o såga o hamra, han kan väl göra det tyst???
Men sen när Johan kommer hem så ska ja iaf handla o shoppa lite med *längtar*
Och idag får vi på nya vinterdäcken med, skönt! Slippa åka med sommardäcken mer.
Nu vaknar pluttis, bäst o ta hand om han innan han blir ledsen :)

Fredagsmys

Igår fick Milo sina nya kläder, en döskalle skjorta, tröja slips o "fin"byxor. Så sött!!



Men det var inte så poppis kom en liten surläpp, men fin blev han :)
Så de får bli hans kläder imorgon på kalaset.

Idag vaknade han vid 7 o vägrade somna om o ja ville sova.. inte shysst!
Men vi kom ju upp tidigt iaf o de e skönt för idag ska vi ta en promenad, ut till jobbet o lämna papper åka o köpa present tills på söndag. Imorgon ska vi fira mamma igen o på söndag till mullsjö o fira Anette o Linda.
Men sen ikväll blir de fredagsmys :) Ska laga lite godare mat idag när Johan kommer hem tidigt. Funderar på kotletter, bulgur o beasås. Lr om man ska ha potatisgratäng kanske? Vad ska ni andra äta för middag ikväll? Eller hur brukar ni fredagsmysa? Ett glas vitt till det med, köpte "turntable" förra helgen hoppas det är gott! Ett vintips till er andra är "El Coto" om man inte gillar så söta viner. Vad har ni för favoriter?
Kul o få lite tips o testa nya sorter. :)


Torsdag!

Det blev aldrig nån mer uppdatering igår. Vi kom hem sent efter vart ute och grattat min kära mamma. O jag "glömde" bort att hon fyllde, eller ja.. Jag började ta av tårtan utan att tänka på det, vem är det egentligen som bestämt att födelsedagsbarnet ska börja?
Vi missade bonde med men finns ju tv4 play.
O pensionärsjävlar här omdagen, ska kolla på det sen ikväll. De programmet va ju sjukt kul!!

Idag ska mamma komma hit o fika, jag har inget kaffe kvar så får väl bjuda på lite must ist. Men de är gott!
Det borde finnas julmust på sommaren med! Sen ska vi åka hem till dom så ska jag ut o rida på min älskade Aladdin en sväng.



Hoppas de kommer lite sol så de blir varmt o skönt :)
Skönt för Milo o komma ut lite med, blir ju inte så jätte mkt längre när de är så kallt. Vågar ju inte låta han ligga ute i vagnen heller, vem vet vad de finns för skumma typer här om kring heller.
Vi har ju indianen över, han är läskig.. Kanske för ja inte fattar vad han säger..
Vanligtvis på torsdagar brukar vi gå ner på torget en sväng o kolla läget, trängas med rullatorer o andra barnvagnar. Köpte en skit snygg julgardin förra veckan. Färdig kappa för 100 kr, så nu ska min mormor bara sy kanterna på den åt mig :)

O imorgon ska jag tvinga med Johan o köpa nya julstjärnor :) *längtar*
Nu ska lille plutten få sova lite så jag kan göra mig iordning lite :)
Ha en bra dag allihopa!

Ny blogg!

Nu har jag gjort en ny blogg, kände att jag vill blogga igen och skönt att få skriva av sig lite ibland.
Min förra (http://sandraochjohan.blogg.se/) har jag inte haft nån tid direkt och skriva i heller.
Så det fick bli en helt ny istället.


Milo är lite rastlös så nu ska jag busa lite med han innan de är sovdags en stund.
Får bli en bättre uppdatering senare :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0