influensa?

Ringde till läkarhuset idag, och Milos feber och konstiga hosta var tydligen en släng av influensa. Känns konstigt att kunna få tillbaks det när man vart frisk 1 vecka från det. Men det var tydligen återkommande och just nu gick det runt, runt.
Idag på morgonen var han iaf feberfri ska ner till apoteket sen och köpa nått mot hans hosta tänkte jag.

Bara ett par dagar kvar sen åker vi till ullared, ska bli så jäkla kul! Har sett fram emot detta i flera veckor :) hihi

Nu kommer Milo o vill leka, får väl göra han lite nöjd :)

helg!

97 stycken nyfikna som va inne och kollade mitt senaste inlägg, men inte en enda som skrev nått om det. Lite illa tycker jag allt!

Idag är det äntligen fredag, för min del blev det helg lite tidigare. Milo har feber, IGEN! Så vi kan ju tyvärr inte hitta på nått heller, men ska nog sätta mig ute i solen när han sover middag :)
Måste ringa försäkringskassan med, men är sådär sugen på att ställa mig i deras telefonkö idag.
Lite stor städning får det nog bli med, imorgon ska vi på kalas så då hinner jag väl inte.

För övrigt så är jag såå grymt sugen på att grilla, får se om mannen orkar plocka fram den i helgen :)

Nöjd!

Många är ju nyfikna på vår nya lägenhet, här kommer två bilder på de jag är mest nöjd med :)



och självklart det viktigaste ;)



Visst är köket underbart? :)

Äntligen fredag!

Äntligen helg, jag har ju vart "ledig" ett par dagar. Två dagar vab sen fick jag magsjuka. Det är inte meningen att jag ska jobba? Efter 4 har mannen helg, det blir nice. Känner mig piggare idag, så förhoppningsvis ska vi äta lite god mat o mysa ikväll :) Även att jag är piggare är det väl lika bra att stanna hemma från jobbet ikväll, vill ju inte smitta ner mina kära vänner. Ska väl gå två dygn tills man är smittfri med? Bara inte nån av de andra åker på det nu!

Mamma hade hittat en film igår när vi visar Blossom och Bella i Frödinge. Måste dela med mig, de ser såå snygga ut och vilka proffsvisare det är då ;) haha http://www.youtube.com/watch?v=_hRxUnSKUq8&feature=player_embedded


Nu är det typ 2 veckor kvar tills vår tjejresa till ullared, jag längtar sååå mkt.
Det riktigt skriker i shoppingtarmen :D haha Som vanligt, finns det nått bättre än shoppa? Man blir alltid lika lycklig, oavsett om de är ett nagellack, klädesplagg eller inredningsdetalj :)

Nu vaknar Mille, han har vart riktigt sovig ett par dagar. Det är väl för han är lite sjuk. Hoppas han sover länge i helgen med :)

God morgon!

Sitter här i soffan och väntar på att mitt lilla hjärta ska vakna, känns synd o väcka han nu när han är sjuk. Min stackars lille plutt, 39 graders feber. Idag ser ut att bli jätte härligt väder, såå trist bara att man inte får vara ute och njuta av det. Eller får och får, kan är väl mer passande..

Nu blir man ju verkligen rid sugen med, gud va härligt. Det är mjukt i marken och varmt o skönt. En härlig skogsrunda med mycket galopp hade vart riktigt nice! Drömde i natt att jag skulle ut och rida, lite abstinens? :) haha Har ju "tyvärr" ingen ridhäst, men till nästa höst ska det iaf börjas med min plutta. Det kommer bli kul, framförallt spännande! Lilla Bella nu mäter hon 147, hennes brossa var 153 vid 1 år så får se om 2,5 månad om hon är lika stor.




Gud vad jag längtar tills vi ska åka till Ullared, har börjat med en liten shoppinglista. Den innehåller de nödvändiga, får se hur mkt onödigt jag får med mig hem :) Stor risk att det blir massa haha :)

Nu låter det som han börjar vakna till, ha en underbar dag i solen!!

vab igen!

Då var det dax för vab igen, typiskt att han alltid blir sjuk när jag har dagar. Men det är ju inget man kan välja direkt heller. Men hade ju vart bättre tajmat när jag jobbar kväll :D
Vi har iaf fått mkt gjort idag röjt upp i köket, dammsugit och svabbat golven. Så nu är det rent och fint, även en maskin tvätt har vi fått igång. Jag saknar lite att ha tvätt&torktumlare i lägenheten men samtidigt är det rätt skönt med tvättstuga och slippa ha allt hängandes inne. Vi är så nöjda med våran nya lägenhet och längtar verkligen inte tillbaka till gamlarpsvägen!
Ska se om jag kan tjata på Johan att ta upp ute möblerna, nu kan man nästan sitta ute lite när det är så varmt. Kanske även kvällstid då vi har inglasat :)

Lilla Mille sover nu och jag slöar, får se vad resten av dagen har och erbjuda. För min del blir det stallet en sväng iaf. Snart dax o fundera på middag med, lutar åt pankisar. Vad ska ni andra ha? :)

längtar

Sitter här i köket och kollar på ullareds blogg medans Johan och Milo lagar mat. Gud vad jag längtar tills vi ska åka! Det ska bli såå kul, en riktig tjejresa :) hihi

Försökte göra ett inlägg via mobilen igår, men det gick sådär, eller inte alls faktiskt. Får se om jag orkar testa ikväll igen :D

Skönt att ha jobbat klart idag, fixat stallet, mm. Så man bara kan njuta och umgås med familjen! Vilket jag inte kunnat på ett par dagar, när jag har kväll får Johan stressa hem från jobbet och jag till.
Så vi njuter verkligen av att jag jobbar dagar nu.
Ska nog testa mitt nya snygga sybord ikväll med, hur de känns o sitta vid det. Måste inför skaffa mig en pall till det, får se om man kanske tar nån loppis i helgen när vi ändå ska in till ikea, vill ju ha nån i lite antik stil :)

Nu ska jag kolla klart lite på bloggen innan middagen är klar :)

måndag

Idag när jag lämnade milo på dagis var han jätte ledsen, han har knappt vart där på två veckor så stackarn har glömt bort hur det funkar. Men känner ju sig så elak när han är ledsen och jag går där ifrån men samtidigt så går det över och han har kul, det känns skönt iaf! Idag passade jag på att fixa stallet när han var där så får se vad vi ska hitta på tills Johan kommer hem, idag är en sån trist dag när han kommer hem så åker jag. Men det kunde väl vart värre.

Igår fyllde jag 25, lite ångest för det, men lär väl bli ännu värre sen vid 30. :D Min släkt var här och firade mig lite, blev födelsedags/inflyttningsfika. Jag fick massa fina presenter en lampa, ett antikt skrivbord till mitt pysselrum, en hylla i shabby chic stil, pengar och presentkort på ikea. Ett tag kändes det som jag behövde köpa massa saker men sen igår när vi började diskutera så kom vi knappt på nått. Men det finns väl massa när vi väl är där :)

Sitter här och kollar på ullaredsbloggen, gud vad jag längtar tills vi ska åka. Det ska bli sååå kul :)
Nu måste jag visst sätta lite fart, två timmar kvar tills jag måste göra mig iordning för jobb.
Ha de fint i det härliga vårvädret!

flyttat :)

Igår kväll kikade jag lite på fuskbyggarna, den familjen som var med då kände jag igen mig "i" eller hur man säger, de hade bla. farliga uttag och en 1,5 årigt barn precis som vi. Det känns såå fruktansvärt skönt att ha flyttat från det där rucklet när jag såg det! Där vi bodde är ett riktigt fuskbygge, inga eluttag var fastsatta ordentligt så Milo kunde dra loss dem helt från väggen vilket ett barn normalt inte klarar av, ugnen är lös så hade han dragit i den hade han kunnat få hela över sig. Ja de finns massa mer, hoppas övervåningen på det huset är bättre gjort. Hade vart spännande och veta sen vad de nya tycker om huset när de bott ett tag. Vi har då inte mkt positivt och säga om det eller inte om han som hyresvärd för den delen heller.

Nu har vi iaf flyttat och är jätte nöjda även att de mesta fortfarande ligger i kartonger, men till helgen är Johan klar med vardagsrummet ska bli såå kul och komma iordning med allt och få det klart :) Det kommer bli så snyggt!
Det bästa av allt med flytten just nu är att Milo fått ett ordentligt rum som han kan va och leka i. Hans förra var så litet så han ville kknappt vara där inne. Men nu har han fått ett stort fint, kommer en bild sen när det är helt klart :)

Nu ska jag försöka fixa lite här hemma innan Milo vaknar igen, tänkte vi skulle ge oss ut på promenad en sväng sen, får se om man hittar nån bra runda :)

RSS 2.0